MENU MENU
Načítám...
Zpět

(Nejen) každý muž musí mít svůj nůž

Kvalitní nůž patří do výbavy nejednoho profesionála a v našem sortimentu se objevila naprostá pecka mezi noži. 

Jedná se o tzv. EDC (everyday carry) nůž, tedy o ostrého pomocníka, kterého nosíte každý den při sobě stejně jako mobilní telefon, peněženku či klíče, a spoléháte na něj při řešení každodenních potřeb nebo mimořádných situací. 

Náš nůž vážící pouze 100g, je připraven cvaknutím jednoho prstu k okamžitému použití. Pojistka Tri-Ad Loc, nejpevnější pojistka seriově vyráběných nožů na světě, však chrání proti nežádoucímu zavření nože během jeho užívání.

 

Nože máme dostupné v barvě: zelená, khaki, oranžová, černá, dřevo. Všechny barevné varianty nabízíme s čepelí TANTO POINT. 

Tato čepel je velmi specifická a byla inspirována starými japonskými čepelemi. Jedná se o čepel velice líbivou, navíc však ještě extrémně silnou a odolnou. Je schopna oproti ostatním čepelím probodnout i tvrdší materiály, beze strachu, že by došlo k jejímu zlomení. Zároveň se jedná o opravdu kvalitní obranný nástroj, tedy "nůž k přežití". 

 

3 mm tlustá čepel je vyrobena z oceli AUS 10A. Tato martenzitická, nerezová ocel má velmi dobré pevnostní vlastnosti a je vedena především jako materiál na řezné nástroje. Ocel byla následně tepelně zpracována pro dokonalou rovnováhu mezi držením ostří a snadným opětovným broušením.

Rukojeť nože je vyrobena z G-10, ze skelného vlákna. Povrch rukojeti má hrubou texturu a není kluzký ani ve zpocených nebo mokrých rukách. 

Pokud byste měli o naši horkou novinku zájem, neváhejte nás kontaktovat. Skladem jsou všechny barevné varianty, dodávané s koženým pouzdrem.

VHODNÉ I JAKO DÁREK!

Buďte stále informováni
Nastavte si odběr PUSH notifikací pro Váš pracovní počítač a žádná novinka z našeho sortimentu Vám již neunikne.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.
Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace